En längtan efter förändring, för det kan vara på ett annat sätt…

COACHING bygger på en längtan efter förändring. När viljan är större än rädslan för förändring – då är tiden inne för att börja ta steg i din personliga utveckling. Coaching är inte detsamma som att få rådgivning av någon expert. Det är du själv som är expert på att vara du – och har svaren inom dig.

Människor förändras i linje med de frågor som ställs.Men ibland är det inte så lätt att komma på vilka frågor du ska ställa till dig själv för att få fatt i dina råd. Då kan du behöva någon annan som frågar. En coach, till exempel.

Min uppgift som coach är att genom kraftfulla frågor hjälpa dig att hitta de svar och lösningar som är sanna och fungerar för just dig,  att inspirera, ge feedback och utmana till nya perspektiv. Tillsammans utforskar vi möjliga vägar framåt, tar oss över dina hinder, tydliggör dina kvaliteter, finner  dina drivkrafter…Vid det första coachingtillfället  beskriver du din situation och vad du vill få ut av coachingen. Jag berättar hur vårt samarbete kan se ut. Vill du att vi ska samarbeta kommer vi då fram till hur vi går vidare, antal gånger, innehåll, kostnad osv.