Relationskursen” är just nu under utveckling för att förfina den kurs vi tidigare hållit. Därför erbjuder vi för närvarande istället relationscoaching.

Kärlek handlar så mycket om en längtan efter att kunna slappna av och i trygghet kunna vara nära någon annan. Att ta steget från förälskelse till sann kärlek är kanske den största utmaningen som vi har i våra liv – för parallellt med en längtan efter närhet finns ofta en rädsla för att bli övergiven. För att kunna komma på djupet i en relation, behöver man kunna se på vad som kan ligga som hinder för en djupare kärlek. Det inkluderar att både våga berätta för  och lyssna till varandra om det som är viktigt. Och att se varje konflikt som en viktig lektion i kärlek, istället för att dra sig undan i tystnad som ett sätt att skydda sig från att bli sårad. 

Under relationscoachingen får ni som par möjlighet att möta varandra, med kärleksfull respekt och vördnad och få förståelse för vad som kan ligga bakom det som sker just nu, i relationen. Ni får prova olika slags verktyg för att lära er att lyssna och berätta, och som en följd därav få tid att bli lyssnade till.

Antalet coachingsamtal bestämmer vi tillsammans, men vi rekommenderar fem samtal. Ett samtal är 1,5 timme långt.

Samtalen kan hållas i vår lokal i Västerås, eller per telefon eller skype/zoom.

Kostnad per samtal 1 150 kr. Paketpris om 5 samtal: 5 000 kr.
För företagsbetalande tillkommer moms.

Kontakta oss via mejl till info@relationskurs.nu om ni vill veta mer/boka tid.